by-medina.com

And if I asked you to name all the things that you love, how long would it take for you to name yourself?

 

Mikroblading

Mikroblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av tynne og skarpe nåler pr blad, oppnår vi naturlig, definert og skarp uttrykk da man klarer å skape ultratynne og “crispy” hårstrå. Passer perfekt til deg som ønsker enten å  fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn. Om du har en gammel tatovering du ønsker å microblade over, er det viktig at du konsulterer deg med teknikeren på forhånd. Om du har fet hud er det også lurt å konsultere på forhånd da ikke alle er kandidater for microblading.

Mikro hårstrå

HVA ER MICROBLADING?
Microblading (øyenbrynsbrodering) er en relativt ny manuell metode som perfeksjonerer bryn ved hjelp av en spesiell og unik hårpåtegnings-teknikk.

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke som fører pigmenter inn i overhuden.

To behandlinger

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet, dette skjer i løpet av en 4-8 ukers tid. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 4-8 uker.

Denne metoden er ideell for alle som ønsker å forbedre utseendet på øyenbrynene.

Behandlingen koster: 

Mikroblading hele behandlingen 5000,-
Mikroblading etter 4 uker gratis 
Etterfyll etter 6 måndter 1500,-
Etterfyll etter 12 måndter 2500,-

Allergy test må bookes via telefon og koster 450 ,-